Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı
Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı
KOP Bölgesi’nde ‘Okuma Alışkanlığı ve Kültürünün Artırılması Projesi’

Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, KOP Bölgesi’nde okuma alışkanlığının ve kültürünün artırılmasını sağlamak amacıyla yeni bir projeyi hayata geçiriyor.

Eklenme Tarihi
12.04.2016
Okunma Sayısı
3635 Kez Okundu.
Haberi Paylaş

Aksaray, Karaman, Konya ve Niğde’den oluşan KOP Bölgesini kapsayan “Okuma Alışkanlığı ve Kültürünün Artırılması Projesi” toplantısı İdare’nin Çatalhöyük salonunda gerçekleştirildi. KOP İdaresi Başkanı İhsan Bostancı, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Kalkınma Bakanlığı Planlama Uzmanı Abdülkadir Yalvaç, Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, Konya İl Kültür ve Turizm Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Çıpan ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ercan Yılmaz’ın yer aldığı toplantıda katılımcılara projenin detayları hakkında bilgiler verildi.

 

Proje ile KOP Bölgesinde okuma kültürünü ve alışkanlığını artırmayı amaçladıklarını vurgulayan KOP İdaresi Başkanı İhsan Bostancı, bunun için öncelikli olarak bölge genelindeki okuma kültürünü farkındalık oluşturarak sürdürebilir hale getirmeyi planladıklarını ve böylece hem okuyan hem de yazan aynı zamanda kendini ifade eden bireyler yetiştirmek istediklerini söyledi.

 

Proje sunumunun ardından katılımcıların görüş ve önerileri dinlendi. 

Bu Haber 3635 Defa Okundu.