Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı
Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı
KOPGENÇ Kulüp Başkanları KOP’ta

KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği (UNİKOP) üyesi üniversitelerin KOPGENÇ Kulüp başkanları KOP İdaresi’nde bir araya geldi.

Eklenme Tarihi
06.10.2015
Okunma Sayısı
3020 Kez Okundu.
Haberi Paylaş

 

KOP İdaresi öncülüğünde kurulan UNİKOP üyesi üniversitelerde geçtiğimiz yıl faaliyete geçen KOPGençlik Kulüplerinin başkanlarını kabul eden Başkan İhsan Bostancı, yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilere ve başkanlara başarılar diledi.

 

Başkan Bostancı, Mayıs ayında Karaman’da gerçekleştirilen Uluslararası KOP Gençlik Festivali’nin oldukça verimli geçtiğini vurgulayarak; gençlik faaliyetlerinin KOP İdaresi’nin önem verdiği çalışmaları arasında yer aldığını söyledi. Üniversitelerde kurulan KOPGENÇ Kulüplerinin de bu açıdan önemine değinen Başkan Bostancı, “Ülkemizin genç beşeri sermayesini kalkınma için önemsiyor ve bu sermayenin geliştirilmesi için çalışmalar yapıyoruz. KOP İdaresi olarak gençlerimizin dinamik güçlerinden her fırsatta yararlanıyoruz. Bu amaçla her yıl düzenlediğimiz ve bu yıl Aksaray Üniversitesi'nin ev sahipliğinde 22-24 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan III. Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu’na gençlik kulüplerimiz katılacak ve aktif rol alacaklardır” diye konuştu.

 

KOPGENÇ Kulüpleri olarak kendi üniversitelerinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunan Kulüp Başkanları da, gençlere yönelik gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında düzenlenen projeler sayesinde KOPlu olmanın farkını hissettiklerini belirtti. 

Bu Haber 3020 Defa Okundu.