Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı
Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı
Selçuk Üniversitesi Rektörü Şahin’den KOP Ziyareti

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Eklenme Tarihi
03.03.2016
Okunma Sayısı
2989 Kez Okundu.
Haberi Paylaş

KOP İdaresi Başkanı İhsan Bostancı’nın makamında gerçekleşen iade-i ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. KOP İdaresi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Rektör Şahin, KOP İdaresi’nin benimsediği topyekûn kalkınma modelinin UNİKOP ile bölge üniversiteleri için de uygulanıyor olmasının KOP Bölgesi özelinden başlayarak Türkiye’nin bir kazanımı olduğunu söyledi. KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği (UNİKOP) ile bu birlikteliğin pekiştiğini vurgulayan Rektör Mustafa Şahin, Başkan Bostancı’ya çalışmaları için teşekkür etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Bostancı da, Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Mustafa Şahin’i bir kez daha tebrik etti. Üniversite-sanayi, üniversite-şehir işbirliklerinin her alanda artırılarak devam edeceğinin inancı içinde olduğunu vurgulayan Bostancı, UNİKOP platformunun bu birlikteliklerin zeminini oluşturduğunu kaydetti.

Bu Haber 2989 Defa Okundu.