Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı
Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı
Selçuklu Ziraat Odası ve Muhtarlardan KOP Ziyareti

Konya’nın Selçuklu İlçesi Muhtarları ve Ziraat Odası Başkanı, KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığını ziyaret etti.

Eklenme Tarihi
18.02.2016
Okunma Sayısı
2857 Kez Okundu.
Haberi Paylaş

Selçuklu Ziraat Odası Başkanı Nurettin Akcan ve mahalle muhtarları ile bir toplantı yapan KOP İdaresi Başkanı İhsan Bostancı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Başkan Bostancı muhtarların vatandaşla kamu arasında köprü görevini başarıyla yerine getirdiğini ifade ederek ‘Birlikten güç doğar’ ilkesini benimsediklerini söyledi. Bostancı, Aksaray, Karaman, Konya Niğde’den oluşan KOP Bölgesinin tamamını kapsayan KOP Eylem Planı’nda gerek Bölge genelini gerekse Konya özelini kapsayan önemli projeler olduğunu belirtti.

 

Kamu hizmetlerinin en ücra noktaya aktarılmasında etkili iletişim ve işbirliğinin yattığına değinen Selçuklu Ziraat Odası Başkanı Nurettin Akcan ise oda başkanlığı ve muhtarlar olarak kendi aralarında sağladıkları işbirliği ve koordinasyonun bölgeye yatırım hizmete sunacak her kurum ile en üst noktaya taşıma gayretinde olduklarını dile getirdi.

 

Muhtarlar ziyarette Başkan Bostancı’ya mevcut tarım destekleri, yeraltı ve yerüstü suları, kırsal kalkınma ve sosyal hayata dair sorunlarını iletti.

KOP İdaresi birimlerini de gezen Oda Başkanı Akcan ve Muhtarlar, daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu Haber 2857 Defa Okundu.