Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı
Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı
Seydişehir MÜSİAD'da KOP Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Seydişehir Temsilciliği, müteşebbis işletmelere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Eklenme Tarihi
18.04.2016
Okunma Sayısı
3257 Kez Okundu.
Haberi Paylaş

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD)  Seydişehir temsilciliği, müteşebbis işletmelere yönelik KOP Bölgesi, projeleri ve KOP Eylem Planı ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı İhsan Bostancı'nın konuşmacı olarak katıldığı seminer, MÜSİAD Seydişehir Konferans Salonu'nda yapıldı. Başkan Bostancı, KOP İdaresi, KOP Eylem Planı ve projelerle ilgili bilgi verererek; Aksaray, Karaman, Konya ve Niğde bölgesini 2014-2018 yılları arasını kapsayan KOP Eylem Planı ile bölgede kapsamlı bir dönüşümü gerçekleştirmek istediklerini vurguladı. 

Bölgeyi içine kapanık durumundan kurtararak yeni bir  Marmara haline gelmesi için çalıştıklarını belirten Bostancı, "Bölgemiz tarım, turizm, ulaştırma, enerji, ticaret alanlarında önemli bir potansiyele sahiptir. Ekonomik ve sosyal kapasitesini güçlendirerek insanların refah düzeyini yükseltmek önceliğimizdir." dedi.

Toplantıya, Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı  Mehmet Tutal, MÜSİAD  Seydişehir Temsilcisi Yasin Camcı, iş adamları ve muhtarlar katıldı.

Bu Haber 3257 Defa Okundu.