Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı
Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı
UNİKOP Spor Oyunları Başlıyor

KOP Üniversiteleri Sporla Kaynaşıyor

Eklenme Tarihi
10.11.2015
Okunma Sayısı
2617 Kez Okundu.
Haberi Paylaş

KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği (UNİKOP) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen UNİKOP Spor Oyunları’nın üçüncüsü bu yıl 10-13 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı bünyesindeki Aksaray, Karaman, Konya ve Niğde illerinde bulunan 8 üniversitenin katılımı ile faaliyetlerini yürüten UNİKOP, her yıl geleneksel olarak düzenlediği spor oyunlarına bir yenisini daha ekliyor.

Basketbol, voleybol, hentbol ve Futsal branşlarında gerçekleştirilecek müsabakalar UNİKOP üyesi üniversitelerin bulunduğu illerde yapılacak. Müsabakalarda, Üniversite Sporları Federasyonu yarışma talimatı hükümleri geçerli olacak.

Basketbol branşındaki karşılaşmalar bu yıl UNİKOP Dönem Başkanlığını sürdüren Aksaray Üniversitesi’nin ev sahipliğinde 10-12 Kasım 2015 tarihleri arasında düzenlenecek. Futsal müsabakaları 12-13 Kasım tarihleri arasında Selçuk Üniversitesi’nde, Hentbol karşılaşmaları 10-11 Kasım tarihleri arasında Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi’nde, Voleybol mücadeleleri ise Niğde Üniversitesi’nin ev sahipliğinde 11-13 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 

Bu Haber 2617 Defa Okundu.