KOP İdaresi hizmet binası hakkında.
KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı'nın Görevleri.
KOP İDARESİ TEŞKİLAT ŞEMASI
23.12.2014 tarihli ve 29214 sayılı Resmi Gazete' de yayımlanan Genel Yönetim Muhasebe Yönetmeliği'nin (GYMY) 327 nci maddesinde yer alan "Bilanço, faaliyet sonuçları tablosu ve nakit akış tablosu dışındaki mali tablolar aylık dönemler itibarıyla takip eden ayın sonuna kadar, ……..yayımlanır." hükmü gereğince, Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü Kamu Harcama ve Muhasebe Bilişim Sisteminden (KBS) alınan Bakanlığımıza ait Diğer Mali Tabloları aşağıda yayımlanmıştır.
Kamu hizmetinin her türlü özel çıkarın üzerinde olduğu ve kamu görevlisinin halkın hizmetinde bulunduğu bilinç ve anlayışıyla;
Binlerce yıl önce uygarlık tarihinin ilk adımlarının atıldığı KOP Bölgesi (Aksaray, Karaman, Konya, Niğde) çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmış, bu medeniyetlerin etkileşimleri ile Bölge'de büyük bir ekonomik ve kültürel birikim kazanmıştır. Bu tarihi birikimi bölge kalkınmasında değerlendirip uygulamak üzere kurulmuş olan KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, kültürel gelişimin devamını sağlayacak faaliyetlere de destek vermektedir. KOP Sanat Galerisi'nde KOP Bölgesi'nde sanatçılar ve sanatseverleri buluşturacak olan KOP İdaresi kendi hizmet binası içinde 1000 m2 alana sahip KOP Sanat Galerisini bu amaçla hizmete açmıştır.
Kişisel Verilerin Korunması.
Açıktan Atama Suretiyle İstihdam
Naklen Atama Suretiyle İstihdam
Geçici Görevlendirme Suretiyle İstihdam
Sözleşmeli Personel İstihdamı
KOP Bölgesi, tarih öncesi çağlardan günümüze uzanan her dönemde, sosyal ve ekonomik alanda önemli bir merkez olmuş ve çok sayıda uygarlığa ev sahipliği yapmıştır. İnsanlığın kültürel gelişim sürecinde, üretim, beslenme, teknoloji, inanç ve sosyal yaşam unsurlarının yeniden biçimlenme faaliyetleri, başta Çatalhöyük olmak üzere, Bölge'deki kültürel alanlarda hayat bulmuş, bu önemli gelişmeler Bölge’nin İmparatorluğun merkezi olmasına kadar uzanmıştır.
Aksaray, Karaman, Konya, Niğde, Nevşehir, Yozgat, Kırıkkale ve Kırşehir illerini içine alan KOP Bölgesi, tarih öncesi çağlardan günümüze uzanan her dönemde, kültür tarihinin önemli bir merkezi olmuş ve çok sayıda uygarlığa ev sahipliği yapmıştır.
Son 10 yılda ülkemizin yakaladığı büyüme ve gelişme sadece ülke içinde değil dünya çapında da gündeme gelmektedir. Kaynaklarını akılcı ve stratejik yatırımlar ile katma değeri yüksek alanlara yönlendiren Türkiye’nin bu sürecin sonuçlarını önümüzdeki 10 - 15 yıllık dönemde ivme kazanarak alması beklenmektedir.
KOP Bölgesinde tarım, sanayi, ticaret ve turizm öne çıkan sektörler olup, tarım bölge ekonomisinde ağırlıklı etkisini korumaktadır.
KOP Eylem Planı (2014-2018) tanıtım kitapçığını indirmek için tıklayınız.
Kamu kurum ve kuruluşların; UNİKOP bünyesindeki üniversitelerde görev yapan akademik personelin KOP Bölgesi ile ilgili hazırladıkları proje önerilerini ekleyebilecekleri sayfadır.
Bu sitede yer alan ve KOP İdaresi'nin ürettiği bilgi/veriler KOP İdaresi kaynak gösterilerek kullanılabilir.